Comunicati stampa

Algarve, 7. oktober 2012; Kempinski Palace Portorož je bil nagrajen z dvema izjemnima nagradama s strani “World Travel Awards 2012” za vodilni slovenski hotel in vodilno slovensko Spa letovišče.
SCOPRITE LE NOSTRE NOVITÀ
Cerchi i comunicati stampa

Kempinski Palace Portorož je dobitnik dveh nagrad “World Travel Awards 2012”

Kempinski Palace Portorož je dobitnik dveh nagrad “World Travel Awards 2012”

Najuspešnejše evropske znamke iz potovalne industrije so bile 6. oktobra 2012 sprejete na rdeči preprogi slovesne prireditve “World Travel Awards 2012” v hotelu Conrad Algarve na Portugalskem. Zajetna delegacija VIP gostov, pomembnih in vplivnih oseb iz turizma ter mednarodnih medijev, ki so pripotovali iz 35 držav, so se udeležili dogodka. Vodilni odločevalci potovalne industrije iz vse Evrope so se zabavali na gala večeru, kjer so ob gurmanski večerji in vrhunski zabavi spremljali predstavitev prestižnih nagrad. V imenu hotela Kempinski Palace Portorož je nagradi prevzela Violeta Milusheva, direktorica prodaje in marketinga, in ob tem dejala: “Ti dve nagradi sta visoko zasluženi priznanji za predanost ekipe k ustvarjanju in nenehnem zagotavljanju izjemne izkušnje za naše goste v slogu najboljših evropskih tradicijah luksuznega hotelirstva. Ponosni smo, da imamo vodilen ter znamenit hotel, ki nahaja v lepi okolici ob jadranskem morju v čudoviti deželi Sloveniji in je privlačen tako za počitniške kot tudi za MICE popotnike iz vsega sveta.”

WTA program nagrad, oznanjen kot "Oskarji potovalne industrije" s strani svetovnih medijih, je poudaril in nagradil tiste blagovne znamke, ki so v preteklem letu dale največji prispevek k potovalni industriji. Evropska potovalna elita je ponovno odšla z odliko; Lufthansa, Kempinski Hotels & Resorts, DFDS Seaways, Disneyland Pariz in Norwegian Cruise Line.

Kempinski
Stiamo elaborando la Sua richiesta...
Grazie per la vostra pazienza

YOUR BROWSER IS NOT SUPPORTED

Please note that this website is optimised for Internet Explorer 10 and higher, as well as Google Chrome, Mozilla Firefox and Safari. To ensure that you are able to use our website to its full extent, we kindly ask you to upgrade your browser version, or select a different one. Thank you.