Comunicati stampa

CARITA predstavlja novo Cinetic™ tehnologijo
Portorož, 18th oktober 2012: Kempinski Rose SPA in Carita strokovnjaki predstavljajo resnično čudo Cinetic™ tehnologije, lepotno napravo Cinetic™ Lift Expert in tri nove Progressif serume.
Cerchi i comunicati stampa

Nova inovativna visoka tehnologija v Kempinski Rose SPAju

Nova inovativna visoka tehnologija v Kempinski Rose SPAju

Cinetic™ Lift Expert je rezultat edinstvenega CARITA znanja o mikro tokovih, ki so ga razvili pred 20 leti in ga združili z  novimi tehnologijami kot je luminoterapija in ultrazvočna mikro masaža ter dodali nove pripomočke. Lepotna naprava ima izjemne zmogljivosti, zato so rezultati na koži in lasišču vidni in trajni.

Pri razvoju Cinetic™ Lift Expert programa je CARITA prvič do sedaj sodelovala z estetskim kirurgom in znanstvenim raziskovalcem Dr. Joëlom Depondtom iz bolnišnice Bichat v Parizu. S svojim tehničnim znanjem ter znanjem o koži in njenih bioloških procesih je pomagal razviti poseben program in nastavke po meri, za nego, oblikovano za potrebe vsake ženske, ki zagotavlja optimalne rezultate.

Po zadnjih tehnoloških izboljšavah so LED žarnice sposobne oddajati svetlobo, ki ima izjemno moč pri spodbujanju funkcij mitohondrijev, “pljuč” naših celic, ki spodbudijo celični metabolizem. Specifične barve žarkov, ki jih LED žarnice proizvajajo, imajo direktni vpliv na sintezo ATP in optimizirajo sintezo kolagena in fibroblastov:

  • Modra LED učinkovito popravlja nepravilnosti na koži, ker deluje antiseptično in oži pore, prav tako je idealna tudi za mastno lasišče in odpravljanje prhljaja.
  • Rumena LED je idealna je za utrujeno, medlo kožo, ki ima neenakomerno teksturo, pigmentne madeže in celulit.
  • Rdeča LED pomaga stimulirati celični metabolizem in mikro cirkulacijo ter je  idealna za zrelo kožo, ki že kaže znake staranja in na lasišču učinkuje proti izpadanju las.

Trije novi serumi CARITA Progressif obnovijo pretok energije v koži in optimizirajo dialog med celicami. Delujejo globoko v koži in imajo trojni učinek na površini: gladijo gube, poenotijo polt in obnovijo sijaj kože.

Progressif Anti-Rides je linija, ki gladi vse vrste gub in preprečuje njihov nastanek ter sedaj predstavlja nov izdelek: SÉRUM LISSE SUPRÊME [PRO3R]. Serum preprečuje nastanek gub in gladi obstoječe s pomočjo izvlečka perujske mace, intenzivnega sredstva proti gubam. Rezultati so vidni že po 14 dneh: -28% zarodnih gubic, -37% plitvih gubic, -53% permanentnih gub.

Progressif Lift Fremeté je linija, ki zmanjšuje vidne znake staranja in kožo ohrani čvrsto ter prožno. Linija ima na voljo nov izdelek SÉRUM JEUNESSE ORIGINELLE, ki pomaga učvrstiti kožo, preprečuje da bi ta postala ohlapna in preprečuje izgubo prožnosti s pomočjo kompleksa Stretchactive (trener za prožnost) ter sestavine Végétalift. Serum takoj in dolgoročno poveča čvrstost kože: 13% takoj, 19% po 28 dneh, 39% po 56 dneh. Stretchactive kompleks deluje kot naravni lifting,  pospeši sintezo kolagena in kar je najpomembneje, spodbuja naravne kontraktilne lastnosti fibroblastov, ki se zmanjšujejo s starostjo. Tako pomaga reorganizirati in učvrstiti dermalno mrežo ter vzdrževati čvrstost kože.

Progressif Anti-age Global je linija, ki uravnovesi zrelo kožo, prebudi njen mladostni spomin in se spopada s posledicami vseh vrst staranja. Ta izjemna linija predstavlja nov, redek in dragocen serum LE SÉRUM PARFAIT 3 ORS, ki ima viden globalni učinek proti staranju: +53% bolj gladka koža, 67% bolj čvrsta koža, -50% manj temnih madežev. Serum uravnovesi zrelo kožo s specialnimi aktivnimi sestavinami, ki ciljajo na vse pomanjkljivosti povezane z leti:

  • Three-Gold kompleks; dragocena zaščita pred nastankom prostih radikalov,
  • Vitamin C; aktivna sestavina, ki spodbuja enotno polt,
  • Végétalift; gladi kožo in ima učinek liftinga,
  • Olje navadnega gadovca; hrani in obnavlja kožo ter deluje proti staranju kože,
  • Mikro obliži, ki sproščajo vlago; progresivno in neprekinjeno vlažijo kožo.

Inovativna CARITA Cinetic™ tehnologija združena v napredni negi obraza proti staranju Carita Lift Firming je sedaj na voljo v Rose SPAju, ki do 28. decembra 2012 ponuja 30% popusta na omenjeno nego.

Kempinski Rose SPA ponuja razkošne in kakovostne storitve v elegantno zasnovanem ambientu, kateri očara tudi najbolj zahtevne goste. Vstopite v raj, ki se razprostira na 1500 m2 in vključuje notranji in zunanji bazen, Jacuzzi, področje savn ter ponuja nepozabne trenutke in popolno revitalizacijo. Vzemite si čas zase, odkrijte kako regenerirati vaše telo ter sprostite svoj um z izborom različnih neg obraza in tretmajev telesa, masaž, pilingov, kopeli ter savn.

Kempinski
Stiamo elaborando la Sua richiesta...
Grazie per la vostra pazienza

YOUR BROWSER IS NOT SUPPORTED

Please note that this website is optimised for Internet Explorer 10 and higher, as well as Google Chrome, Mozilla Firefox and Safari. To ensure that you are able to use our website to its full extent, we kindly ask you to upgrade your browser version, or select a different one. Thank you.